Kunstnersammenslutningen OK18 udstiller Kunst med fernisering i KunstVærket, Vitavej 60, 8300 Odder, fredag 02. september 2022 kl 16. Til ferniseringen har en af udstillerne, Erling Leick, skrevet et sensommerdigt.

Udstillingen varer til og med søndag den 25. september, og der er åbent på fredage mellem 14 og 17, på søndage mellem 11 og 17. Gratis adgang.

Titlen på udstillingen er ”SENSOMMERUDSTILLING” med temaer som høst, frugtbarhed, korn og høstlandskaber i sensommerfarver. Udover medlemmerne af OK18, Else Elisabeth Andersen, Thomas Dausell, Helga Exner, Karen Marie Fredslund, Finn Have, Buller Hermansen, Katrine Hvid, Poul Jepsen, Erling Leick, Karin Munk, Lone Pedersen, Vibeke Nørgaard Rønsbo, Inka Sigel, Mikael Jackson, er Pernille Andersen, Britta Egebjerg og Rune Gissel inviteret med som gæsteudstillere.

Et udpluk:

Karen Marie Fredslund
Titel: "Blomster og bier" 
Materiale: Skrottet, ubrugeligt metal. 
Str.: Ø 58 cm. 

Helga Exner
" 10 smykkeskulpturer og en lille billedfolder om ”Den Sortplettede Blåfugl, sommerfuglen, som er artstruet. Derfor går 10% af salget af smykker og folder til Danmarks Naturfredningsforening og til bevarelse af arten. "

Lone Pedersen
“Sværmerier” - et forsøg på at elske en sensommerplage!
Materiale: Bangkok teak, mix træ og aluminium.

Erling Leick
Oliemalerier og sensommerdigt.

Finn Have
Fugle og fuglekasser, 5 papir og kobberskulpturer. 
Papirarbejde i korssting og akrylmaling. 

Britta Egebjerg
Tæt på det fjerne / Oldrup Kirketomt med Sensommeren set som livscyklus mellem menneskene og naturen i tid og tilstand. Samt en serie ”De fem årstider".

Pernille Andersen
Foto/fotogravure om engen, dens flora og fauna. I projekt ”The Meadow” fokuseres der på oplevelsen grafisk og fotografisk. Planter, plantedele og frø lægges på lysfølsomt papir og trykplader. Det giver billeder med en billedmæssige poesi af natur og vækst, flygtighed og bevægelse.

 

Poul Jepsen
Poul Jepsen
Karen Marie Fredslund
Karen Marie Fredslund
Buller Hermansen
Buller Hermansen
Finn Have
Finn have
Erling Leick
Erling Leick
Lone Pedersen
Lone Pedersen
Finn have
Finn Have
Helga Exner
Helga Exner